• youtube
  • tiktok
  • facebook
  • linkedin
wwre

Tala Fou

O seevae Derby na mamanuina mo tagata e pupuni vae e le mafai ona ofi i seevae Oxford.

O seevae o Derby ma Oxford o lo'o fa'ata'ita'ia ai ni fa'ata'ita'iga se'evae se lua a tamaloloa na fa'atumauina pea la latou talosaga mo le tele o tausaga. E ui e foliga tutusa i le taimi muamua, ae o se au'ili'iliga au'ili'ili e fa'aalia ai e tofu lava sitaili ma uiga fa'apitoa.

derby ma oxfords

O seevae Derby na muai fuafuaina e ofoina atu se filifiliga seevae mo i latou e lautele vae e le mafai ona faʻaogaina seevae Oxford.O le eseesega sili ona iloagofie e matauina i le faʻatulagaina o lacing.O seevae Derby e iloga i lona mamanu tatala-lacing, lea e su'i ai vaega o le kuata (vaega pa'u o lo'o i ai matamata) i luga o le vamp (vaega pito i luma o le seevae). Derby seevae, ofoina faʻaleleia fetuutuunai, e lelei mo i latou e lautele vae.

I le isi itu, o seevae Oxford e iloga i lona mamanu faʻapipiʻi faʻapipiʻi tulaga ese, lea e suʻi ai vaega o le kuata i lalo o le vamp. O lenei mea e taʻitaʻia ai se foliga faʻapitoa ma faʻapitoa; ae, o lo'o fa'ailoa mai fo'i e le fetaui lelei seevae Oxford i latou e lautele vae.

O seevae Derby e masani ona vaʻaia e sili atu le faʻaogaina ma fetuutuunai, faʻapena lelei mo le faʻaoga i aso uma. O lo latou fetuutuuna'i i tulaga eseese e avea ai i latou ma filifiliga e sili ona fiafia i ai mo fa'alavelave aloa'ia ma fa'alavelave.I se faʻatusatusaga, o seevae Oxford e masani ona vaʻaia e sili atu le faʻaaloalo ma e masani ona tuʻuina i totonu o faʻapolofesa poʻo tulaga aloaʻia.

E tusa ai ma la latou mamanu, o seevae o Derby ma Oxford e masani lava ona gaosia mai paʻu faʻapitoa, faʻaalia foliga tutusa e pei o le brogueing ma tamatamaivae. Ae ui i lea, o le mamanu lacing tulaga ese ma le tulaga lautele o nei seevae e vavaeeseina ai i latou.

I se aotelega, e ui lava e foliga tutusa seevae Derby ma Oxford i le amataga, o latou mamanu lacing tulaga ese ma faʻamoemoega fetaui e tuʻufaʻatasia ai i latou o sitaili eseese. E tusa lava po o le a le lautele o vae ma le mana'omia o seevae Derby e fetuutuunai, po'o le fiafia i foliga fa'alelei o seevae Oxford, o mamanu uma e lua e aulelei i taimi uma ma e mafai ona avea ma vaega taua o le aoina o lavalava a so'o se tagata.


Taimi meli: Iul-22-2024

Afai e te manaʻo i la matou lisi o oloa,
Faamolemole tuu lau savali.

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou.