• youtube
  • tiktok
  • facebook
  • linkedin
wwre

Tala Fou

Su'esu'e Fa'agasolo Fa'afou i seevae Pa'u Moni a Ali'i mo le 2024

A'o tatou laa atu i le tausaga 2024, o le lalolagi o teuga a alii o loʻo molimauina se siʻitia mataʻina i le lauiloa o seevae paʻu moni. Mai la'ei masani e o'o atu i la'ei aloa'ia, o seevae pa'u tama ua avea ma mea fa'atauva'a i totonu o la'ei fa'aonaponei uma a tagata. O le apili le tumau ma le tumau o le pa'u povi ua avea ai ma filifiliga sili mo alii atamamai o loʻo sailia uma le sitaili ma le lelei o latou seevae.

I le malo o seevae paʻu o tamaloloa, o le tausaga 2024 e faʻatatau i le faʻafeiloaʻi o mamanu masani ma se mimilo faʻaonapo nei. E amata mai i seevae la'ei e o'o atu i seevae gaoa, o lo'o fa'aalia le fa'aogaina o pa'u moni i le anoanoa'i o sitaili e fa'amalieina ai mana'oga 'ese'ese o ali'i fa'apena i aso nei.

O se tasi o faiga sili ona manaia i seevae paʻu o alii mo le 2024 o le toe faʻafouina lea o tufuga masani. O seevae pa'u lima e toe fo'i malosi mai, fa'atasi ai ma le fa'amamafa i le va'ai toto'a i au'ili'ili ma faiga tufuga. O lenei tulaga e atagia mai ai le faʻatupulaia o le talisapaia o le tusiata ma measina i tua atu o seevae paʻu, aʻo sailia e tamaloloa seevae e le gata ina foliga lelei ae faʻamatalaina foi se tala o le tomai taulima.

a

E le gata i lea, o le tuʻufaʻatasia o tekinolosi faʻaonaponei ma auala masani o galuega paʻu o loʻo faʻatupuina ai ni mamanu fou e ofoina atu uma le mafanafana ma le faiga. O seevae pa'u tama o lo'o fa'ainisinia fa'atasi ai ma aluga fa'alelei ma foliga lagolago, fa'amautinoa e le fa'afefeteina le fa'atinoga.

E le gata i lea, o le fa'atumauina o se fa'amuamua autu lea i le malo o seevae pa'u tama mo le 2024. Fa'atasi ai ma le fa'alauteleina o le fa'alauiloaina o le a'afiaga o le si'osi'omaga, o lo'o fa'atupula'ia ai le mana'oga mo seevae pa'u e fa'ameamea lelei ma fa'alelei. O lo'o tali atu Brands i lenei suiga e ala i le tu'ufa'atasia o faiga gafataulimaina i totonu oa latou fa'agasologa o gaosiga, ma ofoina atu i ali'i le avanoa e faia ai se fa'amatalaga fa'alelei a'o savali mama i luga o le paneta.

e

Pe o se pea pa'u oxfords e leai se taimi mo le potu fono po'o seevae pa'u gaoa mo tafaoga i le faaiuga o le vaiaso, o seevae pa'u moni a alii o loʻo faʻauluulu i le tulaga i le 2024. Faatasi ai ma le luelue i tu ma aga, o se paʻi o mea fou, ma se tautinoga i le faʻaauau, o faiga fou i seevae pa'u o tamaloloa o se molimau i le fa'atosina tumau o tufuga lelei ma sitaili tumau.


Taimi meli: Apr-25-2024

Afai e te manaʻo i la matou lisi o oloa,
Faamolemole tuu lau savali.

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou.