• youtube
  • tiktok
  • facebook
  • linkedin
wwre

Tala Fou

Fa'asalalauga tu'usa'o ile fale gaosimea, ave oe ile Lanchi

Talofa la'u uo pele, ou te matua fiafia lava e ta'u atu ia te oe o Aso Lua uma i le Aso Faraile i le 9 i le taeao o Saina, o le a tatou faia se faasalalauga tuusao i le falegaosimea. E mafai ona e kilikiAlibaba.come matamata i la tatou faasalalauga tuusao.

E tatau ona e fia iloa, o le a se mea e te aʻoaʻoina i le potu faʻasalalauga ola?

Muamua, o le tulaga o loʻo iai nei le gaosiga o le fale gaosimea. O le a matou aveina oe i totonu o le fale gaosimea, ma o le a e aʻoaʻo e uiga i le gaosiga o le gaosiga o le matou fale gaosimea, meafaigaluega gaosiga, ma le fua o le gaosiga.

Lona lua, o sitaili fou na gaosia e le fale gaosimea. O le a e aʻoaʻoina i totonu o le matou potu faʻasalalauga tuʻusaʻo poʻo a ituaiga seevae o loʻo faʻatau e tagata uma i lenei vaitau. Matou te taʻu atu foi ia te oe le mamao e te manaʻomia e tuʻu ai se oka mo seevae ma seevae, ma e mafai ona lafoina i lau tuatusi ma faʻatau vave.

Tolu, o sitaili fou mai tagata mamanu. Talu ai o matou o se fale gaosi masani, o loʻo i ai a matou tagata faʻapolofesa faʻapolofesa e mafai ona atiaʻe 400 sitaili o seevae i le masina. O lea sau i le matou potu fa'asalalauga ola, o le a e a'oa'o e uiga i sitaili fou, masalo o nei sitaili e fa'afefe ai ou mata.

Fa, fesootai tuusao ma le tagata faatau. E mafai ona e fai atu i le tagata faʻatau e tali au fesili e ala i faʻasalalauga ola, lea e faʻaleleia atili ai lau galuega lelei.

O Langchi ose fale gaosi masani ma 31 tausaga o le poto masani fai seevae. O le pa'u matou te fa'aogaina o le pa'u povi maualuga. Pe e te manaʻo i sneakers, seevae masani, seevae poʻo seevae, e mafai ona matou faia. Ioe, afai o oe o se mamanu ma e iai au lava sitaili, e mafai foi ona matou fesoasoani ia te oe e liliu ou manatu i mea faitino.

Lanchi1

Taimi meli: Tes-05-2023

Afai e te manaʻo i la matou lisi o oloa,
Faamolemole tuu lau savali.

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou.