• youtube
  • tiktok
  • facebook
  • linkedin
wwre

Tala Fou

O LE LANCI Shoe Factory Fa'amanatuina le 30 Tausaga o le Tulaga Lelei i le Gaosiina o Su'ega Sili

Mo le tolusefulu tausaga, o le lauiloa LANCI seevae falegaosimea sa i luma o le pisinisi seevae. Talu mai lona amataga i le 1992, ua maua e le falegaosimea se talaaga tulaga ese mo tufuga sili atu, mamanu fou, ma se tautinoga le maluelue i le faʻaaogaina na o mea sili ona lelei. Fa'apitoa i le tele o seevae, e aofia ai sneakers, seevae, seevae la'ei ma seevae masani, ua avea le LANCI ma nofoaga o filifiliga mo tagata fiafia e su'e seevae pa'u tino moni o tamaloloa.

O le LANCI seevae fale e lua i le leai pe a oʻo mai i le gaosiga o seevae taʻaloga. O la latou laina o sneakers e ofoina atu le faʻafefiloi lelei o sitaili, faʻamafanafanaga ma le tumau, ma avea ai i latou ma filifiliga lauiloa i le au faʻauluuluga. E fa'aogaina e le LANCI tekinolosi fa'aonaponei ma le tomai o tufuga fa'apitoa e fa'aauau ai le gaosia o sneakers e sili atu i mana'oga o tagata fa'atau.

I le faaopoopo atu i sneakers, LANCI seevae fale faʻapitoa foi i seevae tumau. Pe savalia, tietie uila pe na o le aulelei, o seevae LANCI ua mamanuina ma le aoga ma le sitaili i le mafaufau. Mai seevae pa'u mata'utia e o'o atu i fa'ata'ita'iga mata'utia ma fa'ata'ita'i, o oloa a le falegaosimea e fetaui ma tofo ma mea e fiafia i ai.

Mo taimi aloaʻia, o le lalelei ma le faʻapitoa o le seevae LANCI e le faʻatusalia. O paʻu taʻitasi e faʻapipiʻiina mai paʻu maualuga e faʻamautinoa ai le fetaui lelei ma le faʻaeteete i auiliiliga. Mai i oxford e le tumau e o'o atu i loafers matagofie, e mafai e ali'i ona fa'atuatuaina le LANCI e tu'uina atu ia i latou se fa'ata'ita'iga o seevae mama.

LANCI e le na'o le susulu i taimi aloa'ia; e susulu foi i taimi. Latou te faia foʻi ni seevae faʻapitoa e faʻafefiloi faigofie le mafanafana ma le faiga. Pe o se aso i le ofisa poʻo se tafaoga faʻapitoa ma uo, o le laina o seevae masani a le LANCI e ofoina atu le tele o mamanu e faʻalelei e pei ona faʻalelei. Mai sneakers fa'alelei e o'o atu i loafers, e iai se mea a le LANCI mo oe.

O se tasi o mea fa'apitoa a le fale fa'atau seevae LANCI o lo latou fa'amaoni lea i le fa'aogaina o pa'u moni io latou seevae. O le iloaina o le tulaga maualuga ma le umi o lenei mea, o le fale gaosi oloa e maua mai ai paʻu faʻapitoa mai faʻatau oloa faʻatuatuaina e fai ai seevae e tumau i le suʻega o le taimi. O lenei fa'amaoni i le fa'aogaina o mea e sili ona lelei ua fa'amauina ai le ta'uleleia o le falegaosimea o se ta'uta'ua gaosi seevae o tamaloloa.

E le gata i lea, o le fale gaosi seevae LANCI e lauiloa mo lana auaunaga faʻatau. O la latou feso'ota'iga lautele o tufatufa ma fa'atau oloa e fa'amautinoaina o latou oloa seevae e o'o atu i le lalolagi atoa. E ala i le ofoina atu o filifiliga siiatoa, LANCI e mafai ai e le aufaioloa ona ofoina atu i tagata faatau oloa sili atu i tau faatauva.

LANCI Shoe Factory fa'amanatuina le tolusefulu tausaga o le tulaga lelei a'o fa'aauau pea ona fa'amausali lona pule'aga i fale gaosi seevae. Faatasi ai ma se tautinoga i le gaosia o seevae tulaga ese ma se tuuto i le faamalieina o tagata faatau, e leai se masalosalo o le LANCI o le a faʻaauau ona faʻatulagaina le tulaga o le lelei ma le faʻafouina mo tausaga a sau.


Taimi meli: Iul-22-2023

Afai e te manaʻo i la matou lisi o oloa,
Faamolemole tuu lau savali.

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou.