• youtube
  • tiktok
  • facebook
  • linkedin
wwre

Tala Fou

O le a le mea ua avea ai seevae a'oa'oga a Siamani ma se faiga fou?

I tausaga talu ai nei,seevae toleniga Siamaniua vave ona avea ma mea fou e fiafia i ai i le lalolagi o faiga ona o la latou sitaili tulaga ese ma le aoga.

O lenei seevae masani, lea na afua mai i le 1936 Berlin Olimipeka, e le gata na manumalo ai i le toe foʻi mai o tagata fiafia ma lona loloto o tala faasolopito, ae na avea foi ma lona tulaga i faiga faʻaonapo nei. Ole va'aiga lea ile tolu mafua'aga e ta'uta'ua ai seevae toleniga a Siamani.

Fuafuaga lauiloa mo le mafanafana ma le faʻaogaina:

Ole pito sili ona fa'atau atu o seevae toleniga o lo latou fa'amafanafanaga le mafaatusalia. A'o fa'avavevave le olaga i le taulaga, o lo'o fa'ateleina fo'i tagata fa'atau fa'aonaponei e su'e seevae e ofoina atu le mafanafana i aso uma.

Faatasi ai ma la latou lagolago sili, faʻapipiʻi sili atu ma mea manava e pei o suede ma paʻu povi, o nei seevae e lelei mo laei i aso uma. Ole sitaili faʻataʻitaʻiga faigofie ae le faʻalavelave e faʻafaigofie ai seevae Faʻaaʻoaʻoga Siamani faʻatasi ma le tele o laʻei ma fetaui mo le tele o taimi.

Le toe faʻafouina o le toe faʻafouina:

O le Retro e masani lava o se elemene taua i le lalolagi faʻataʻitaʻiga, ma o seevae aʻoaʻoga o le oloa o le tuʻufaʻatasiga atoatoa o le toe faʻaonaponei ma aso nei.

Talu mai le aoina mai o le 'Replica Sneaker' a Maison Margiela, o le seevae toleniga ua ola pea i le lalolagi o faiga. O le talatuu ma le faʻafouina o lenei mamanu masani ua faia ai le seevae e sili atu nai lo na o se seevae, o se faʻailoga faʻaleaganuʻu!

A'afiaga o fa'asalalauga fa'aagafesootai ma tagata ta'uta'ua:

I luga o faʻasalalauga faʻasalalauga lautele, o seevae aʻoaʻoga Siamani ua vave ona taʻutaʻua mo lo latou maualuga maualuga ma faʻapitoa faʻaogaina musumusuga.

Faʻatasi ai ma faʻaaliga masani a tagata taʻutaʻua Europa ma Amerika, tupua Korea ma faʻasalalauga faʻasalalau, o le taʻutaʻua o seevae aʻoaʻoga Siamani o loʻo faʻaauau pea ona vevela. O nei tagata taʻutaʻua taʻutaʻua ua le gata ina faʻateleina le faʻatau atu o seevae DTC, ae faʻalolotoina foi lo latou tulaga masani i mafaufau o tupulaga talavou.

E ala i taʻiala tau maketi faʻapolofesa ma le faʻalauiloaina o faʻailoga loloto, o seevae aʻoaʻoga Siamani e le gata ina faʻafeiloaʻi le manaʻoga maketi mo faʻalelei ma faʻamafanafanaga, ae o loʻo taʻitaʻia ai foʻi se galu o faʻataʻitaʻiga tuai.

I lenei vaitau o le faʻavasegaina ma le tuliloaina o le tagata taʻitoʻatasi, o seevae aʻoaʻoga a Siamani ua manuia le puʻeina o loto o le toʻatele o tagata faʻatau talavou ma o latou uiga faʻapitoa. I le isi malaga faʻataʻitaʻiga, o seevae aʻoaʻoga Siamani o le a le masalomia le faʻaauauina o le vevela ma le faʻaosoina o maketi!

I le avea ai o se falegaosi seevae tamaloloa ma le 33 tausaga o le poto masani, LANCI fa'apena fo'i fa'atasi ma aga masani. E silia ma le sefulu tagata mamanu i totonu o le falegaosimea o le a faia toetoe lava200 sitaili fou i masina uma.Matou te lagolagoina'au'aunaga fa'apitoa o fa'atonuga laiti, pe o oe o se faʻailoga amata poʻo se faʻatau oloa, LANCI o le filifiliga sili lea.


Taimi meli: Aukuso-26-2024

Afai e te manaʻo i la matou lisi o oloa,
Faamolemole tuu lau savali.

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou.